Menü

Óvodafejlesztés

Fontos telefonszámok

 •   Polg. hiv.                         (74) 481-051
 •   Polgármester                 (74) 481-140
 •   Polgárőrség                  (30) 993-4483
 •   Rendőrség                      (74) 481-276
 •   Orvosi ügyelet                (74) 570-028
 •   1 sz. rendelő                   (74) 480-297
 •   2 sz. rendelő                   (74) 480-652
 •   Fogorvos                         (74) 480-910
 •   Egészségház                   (74) 480-609
 •   ÖNO                                 (74) 480-044
 •   Családsegítő sz.             (74) 480-536
 •   Ált. Iskola                        (74) 580-020
 •   Óvoda                              (74) 480-979
 •   Könyvtár                         (74) 480-734
 •   Műv. ház                         (74) 580-009

Galéria

Iregszemcse község központot tehermentesítő Szárító üzemi bekötőút közbeszerzési dokumentumok

A teljes dokumentáció letölthető itt: DOKUMENTÁCIÓ

Óvodafejlesztés pályázat kivitelező kiválasztásához közbeszerzési dokumentumok
Műszaki anyagok
Ajánlattételi felhívás
Ajánlott nyilatkozatminták
Vállalkozási szerződés
Kiegészítő tájékoztatás
Végleges kiviteli tervdokumentáció
Tájékoztatás ajánlattételi határidő meghosszabbításáról
Kiegészítő tájékoztatás II.
Kiviteli tervdokumentáció 2018-03-07

Közbeszerzési dokumentumok az Iregszemcsei Polgármesteri Hivatal energetikai korszerűsítése és Iregszemcse és Környéke Szociális és Gyermekjóléti Ellátási Intézmény kapcsán háztartási méretű naperőmű telepítése tárgyú közbeszerzési eljáráshoz.
Ajánlattételi felhívás
Közbeszerzési dokumentumok
Ajánlattételre felhívott gazdasági szereplők
Jegyzőkönyv ajánlatok felbontásáról
Felkért gazdasági szereplők
Összegzés az ajánlatok elbírálásáról

Közbeszerzéssel kapcsolatos nyilvánosság biztosítása

Nyílt terv
TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRŐL
Iregszemcse Polgármesteri Hivatal akadálymentesítése
Iregszemcse Polgármesteri Hivatal akadálymentesítése – Összegzés

TÁMOP-3.1.4-8/2/2008-0180 számú projekt

TIOP 1.1.1-09/1számú projekt

INTEGRÁLT MIKROTÉRSÉGI ALAPFOKÚ EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT FEJLESZTÉSE

SZOC.EÜ.AD TERVEZET
SZOC.EÜ.AF TERVEZET
SZOC.EÜ ÖSSZEGZÉS

Iregszemcse Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Belügyminisztériumhoz, a Dél-dunántúli Operatív Program keretében megvalósuló „Integrált mikrotérségi központ alapfokú egészségügyi és szociális szolgáltató központ fejlesztése Iregszemcsén” beruházás önerejének, az EU  Önerő Alapból történő kiegészítésére.

Az önkormányzat a pályázatot megnyerte, és ennek eredményeként 2010. december 3-án a Belügyminiszter és Iregszemcse Község Polgármestere aláírta a 3.007.144,-Ft összegű támogatásról szóló szerződést.

A közbeszerzési törvény alapján egyszerű eljárás keretében lefolytatott közbeszerzés eredményeként 2011. január 3-án az építtető, Iregszemcse Község Önkormányzata és a kivitelező TAM-BAU KFT. képviselői aláírták azt a vállalkozói szerződést, amely az Iregszemcse és Környéke Szociális és Gyermekjóléti Ellátási Intézmény fejlesztésére vonatkozik. A projekt tartalma az épület bővítése, felújítása, melléképület és személyfelvonó építése. A pályázatban foglalt  eszközbeszerzésre az önkormányzat a közeljövőben külön közbeszerzési eljárást fog lefolytatni.

A munkaterület átadására 2011. január 14-én került sor, ezzel megkezdődtek az ellátási intézmény kivitelezési munkálatai, amelynek befejezési határideje a vállalkozói szerződés szerint 2011. június 17. Az intézményt a támogatási szerződés szerint teljes egészében július 30-áig kell az önkormányzatnak a feladatellátás céljára birtokba adni.

A LÁTVÁNYTERVEKET IDE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!

( A látványtervek megtekintéséhez a Mozilla Firefox böngészőt használják!)

IREGSZEMCSE KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK KOMPLEX AKADÁLYMENTESÍTÉSE

A projekt neve:

DDOP-3.1.1-09-2009-0038 Iregszemcse község polgármesteri hivatalának komplex akadálymentesítése

A projekt általános leírása:

A projekt keretében a Polgármesteri Hivatal épületének komplex akadálymentesítése valósult meg. Az épülethez tartozóan akadálymentes parkoló kialakításra került, csúszásmentes, szilárd burkolattal, táblával és felfestéssel, melytől akadálymentes bejáratig szilárd burkolatú járda vezet. Az épület hátsó frontján levő bejárat akadálymentes kialakítást kapott, melyet az épület főbejáratánál kihelyezett irányító tábla jelez. Az ingatlan előtti járda akadálymentesítése keretében a meglevő lépcsőfokok mellé rámpa készült mindkét lépcső mellett, illetve helyén. Az utcai járda és az épület akadálymentes bejárata között szilárd burkolatú járda kialakítására került sor. Az épület mindkét bejáratánál, valamint a gépkocsi behajtónál tábla jelzi az ügyfélfogadási időket. A belső udvaron, az épület földszintjére egy kétkarú rámpa vezet fel. A meglevő előlépcső átépítésre került, hogy a bejárat előtt elegendő méretű vízszintes terület maradjon a kerekesszékes ajtónyitáshoz, éleire csúszásmentesítő, élénk színű csík került.

A fő-, és az akadálymentes bejárathoz kapcsolódó mindkét közlekedő előtérben információs táblák kerültek kihelyezésre, amelyek az épületen belüli szolgáltatásokról, ügyintézési lehetőségekről tájékoztatnak.

A belső központi közlekedő folyosón a kijáratokat tábla jelzi. A közlekedő területeken levő lapburkolat cseréje is megvalósult, az új burkolatban eltérő színű és felületű vezetősávok kerültek kialakításra. Az épületen belüli küszöbök megszűntek.

A bejáratoknál tapintható térkép került kihelyezésre. Ugyancsak tapintható térkép került a lifttel szembeni tömör falfelületre az emeleten és a földszinten is. A tapintható térképek mellett Braille feliratos táblák segítik a látássérültek épületen belüli tájékozódását.

A szintek közötti akadálymentes közlekedés érdekében lift épült az épület bővítményeként. A meglevő lépcsőházi lépcsőfokok élein élénk színű, csúszásmentesítő csíkot helyeztünk el. A lifttel és a lépcsővel szemben mindkét szinten illetve a földszinti két épületbejáratnál 1-1 irányjelző tábla került kihelyezésre, amely az épületben levő irodahelyiség számát, nevét és piktogramját tünteti fel.

Szintenként 1-1 akadálymentes illemhelyiség került kialakításra, speciális szaniterekkel, kapaszkodókkal, vészjelzőkkel felszerelve.

Az ügyfélforgalommal érintett összes irodában új, akadálymentesen megközelíthető íróasztal került elhelyezésre.

A hallássérültek számára a tanácsteremben/házasságkötő teremben fix indukciós hurok, az ügyfélforgalommal érintett egyes irodákban pedig minden íróasztalnál egy mobil indukciós hurok készült. Látássérültek számára az épületen kívül és belül is vezetősávok kerültek kialakításra. A kezelő berendezések 110 cm magasra kerültek.

A Község Honlapja infokommunikációs akadálymentesítése ugyancsak elkészült.

Kedvezményezett neve, és elérhetősége: 

Iregszemcse Község Önkormányzata

7095, Iregszemcse, Kossuth tér 19.

Közreműködő szervezet neve, és elérhetősége: 

VÁTI Nonprofit Kft.

www.vati.hu

Támogatás összege:

27 836 900 Ft

Kivitelezés ideje:

2009.12.15.-2010.11.15.

Színsémák választása
Betüméret változtatása